Dierensieraad

Welkom op deze pagina over dierensieraden. Bij mUnique kunnen dierenliefhebbers sieraden bestellen met dierenbedels, dierenkralen of zelfs dierenprint. In principe zijn alle sieraden om te toveren tot dierensieraden. Uiteraard is er ook een pagina met daarop dierensieraden om u een idee te geven van de mogelijkheden. Dit zijn voornamelijk sieraden met het thema honden, maar er zijn ook paardenspulletjes, katten, vogels en ga zo maar door. Het is dus mogelijk om zelf aan te geven wat voor dieren u als thema voor het sieraad wilt. U kunt hiervoor contact opnemen met ons, wij maken het graag voor u op uw eigen voorkeur.

Naast gewone dierensieraden, zijn er ook herinneringssieraden. Dit is een aandenken wat heel dicht bij uw dier ligt. Wanneer een paard overlijdt, wordt vaak de staart van het dier als aandenken gehouden. Het is een prachtig aandenken, maar niet echt handig. Daarom kunt u bij mUnique dit haar laten verwerken in bijvoorbeeld in sleutelhanger/tassenhanger of in een charmlocket. Dit kan eventueel ook met haar van andere dieren. Ook kunt u in een charmlocket een foto van uw dier kwijt, samen met wat dierencharms, want daarvan zijn natuurlijk ook allerlei dierenvormen.

Hieronder ziet u foto’s van deze mogelijkheden. Zo heeft u de mogelijkheid om altijd iets van uw dier bij u te hebben. U kunt natuurlijk altijd aangeven wat voor dieren u in gedachte heeft om te laten verwerken in een sieraad, want mUnique besteld voor u de juiste accessoires om dit te maken.

Wilt u meer informatie? Neem contact met mij op voor een afspraak of voor andere informatie: info@munique.nl of via het contactformulier

dierensieraad dierensieraad2