Verkooppunten

Munique heeft momenteel 2 verkooppunten, namelijk in de winkel ‘Jolanda’s Boeket’ in Steenbergen en in de winkel 'Oerlemans Mode' in Steenbergen.

Jolanda’s Boeket is een gezellige bloemenwinkel waar u mooie, unieke bloemen, bloemstukken en andere decoraties voor in uw huis of tuin kunt kopen. Hiernaast kunt u ook gezellig binnenlopen om aan de koffietafel gezellig een bakje koffie te drinken. Jolanda biedt ook workshops aan, zelfs in combinatie met een high-tea. En dit alles voor leuke prijzen!

Bij Oerlemans Mode kunt u terecht voor mode van verschillende merken en vvoor zowel mannen als vrouwen en zowel jong als oud. Daarnaast kunt u terecht voor andere leuke artikelen zoals sieraden, accessoires en bijvoorbeeld decoratie voor in huis. Ook hier kunt u rustig een kopje koffie drinken tijdens het winkelen.

In beide winkels vind u een kast zoals u op de foto kunt zien, volledig gevuld met sieraden van mUnique. U kunt op elk moment dat de winkels open zijn langs komen en op uw gemak kijken en passen. Vragen kunt u altijd via het aanwezige personeel stellen, maar Monique zal namens mUnique ook regelmatig in de winkel zijn. Bestellingen kunnen met contactgegevens worden doorgegeven aan het aanwezige personeel, die dit weer doorgeven aan Monique. 

Beide winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 9:30 tot 18:00.

Voor nog meer informatie kunt u terecht op de facebookpagina van Jolanda’s boeket,

De facebookpagina van Oerlemans Mode,

Of natuurlijk op de facebookpagina van mUnique